story from back
asif! :D
Selasa, 5 Februari 2013 • 1:24 PTG • 2 comments

assalamualaikum....
hari ni nak update pasal asif... korang kenal x asif ni siapa? mungkin ramai tak kenal.. dia ni pendatang baru dalam industri seni kita ni.. tapi suara die memang best.. :D
ni dia punya link youtube... tekan sini fb dia tekan sini
ni lagu dia.. single song... memang sedap lagu ni...siap ada mv lagi... dengar lh... best giler..
tajuk >  CURANG...
LIRIK
Tak henti-henti kau menelefon aku
Tak henti-henti kau merayu padaku
Caramu buat ku lemas
Caramu buat ku mulai rasa marah

Bukan ku tak ingin Wo Ai Ni Mu lagi
Bukan ku tak rasa kesungguhan kamu
Tetapi hati ku mulai merasa ada yang lain

Jangan salah kan aku
Bila aku mencurangimu
Kerna aku tak sanggup
Didua kan cinta oleh kamu

Katamu saja
Buat ku melilit diri
Dah dua kali kau buat ku jadi bergini
Kini ku sedar diri
Cinta kita sudah semakin sepi

Andai lepas ini
Kita t'lah ditakdir berpisah
Jagalah couple mu dengan sebaik baiknya
Jangan kau curang curang

wawa ada dapat cd dari asif tau....

dan wawa dengan rajin nya telah buatkan 1 chibi untuk asif... special untuk asif... 

anyway, semoga asif berjaya dalam dunia hiburan ni.. :D 




Kon'nichiwa

Watashi no namae anne

My heart that will be always beats

it al because of you


Crown Queen Crew Diamond