story from back
all about imvu
Jumaat, 31 Januari 2014 • 1:30 PG • 0 comments

hello... assalamualaikum

huhu.. berzaman x update blog.. tsk tsk.. T_T
gomen` gomen` XD

nak update gambar dari imvu ><''
ok before that... mesti ramai tertanya2 apa tu imvu.. kan... so... let me explain.. hohohoho...
imvu merupakan game yang similar dengan the sim.. ha`ah... mesti korang pernah dgr the sim kan?
game die agak similar ngan the sim... dalam game tu.. kita boleh :
1> berkenalan.. bercating... ofcoz lah kan ><
2> kita boleh bermain vb.. apa itu vb? vb merupakan voice box.. iaitu dalam bahasa melayu nya, kotak suara. contohnya, dalam game tu kite taip... ''haha'' then kita akan dengar suara orang gelak.. bkn takat suara.. kadang2 tu siap ada aksi lagi... ni antara aspeck yang ann suke dalam imvu
3> kita juga boleh layan mp3 dan youtube... hello... kat mana lagi game leh layan mp3 dude? XD it great... on je game tu.. gi room yg ada mp3.. kebnyakkan room ada... then parking je avatar kat situ then buat kerja lain.. hahaha..
4> kita leh spin lagu... ok macam mana spin lagu.. hahaha... best dengar org spin lagu.. then kite nya ava leh dance.. mcm2 dance keluar... hahaha.
5> kepada girl mesti suka benda ni.. kita boleh shopping >< gile best... rasa mcm tgh window shopping...

but... even bnyk benda best... ada gak benda yg x best...
credit.. ok setiap game mesti ada benda ni.. credit... pf... kene beli credit.... tu je... >< yang lain gempak

sapa minat untuk bermain imvu klik sini 
create ava... dan download client.. dan sila main ... tapi nnti jangan lupa add ann... 
nak add ann klik sini

so enjoy lah ><















ni video yang ann record dari imvu



semoga terhibur... ok lh.. bye.. dah panjang gile ni




Label:





Kon'nichiwa

Watashi no namae anne

My heart that will be always beats

it al because of you


Crown Queen Crew Diamond